Tickets CC De Kruisboog

Tickets voor de voorstellingen in CC De Kruisboog kan je online bestellen, betalen en afdrukken! Ons cultuurcentrum werkt hiervoor met een online ticketingsysteem.

Via deze website koop je het gewenste aantal tickets voor elke voorstelling, concert, film of vormingsmoment, georganiseerd door CC De Kruisboog, vanuit je luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Daarnaast kan je ook nog altijd aan de ticketbalie terecht.

Vanaf 6 voorstellingen is het voordeliger om een abonnement te nemen. 

Ondervind je technische problemen bij het bestellen van je tickets? De helpdesk van het ticketsysteem Antigone is te bereiken op telefoonnummer 09 277 92 79.

Procedure

Hoe bestellen?

  • Online
    Dit is de snelste en makkelijkste manier. Je surft best met Google Chrome of Mozilla Firefox. De bestelmodule werkt met deze browsers sneller en vlotter dan met Internet Explorer.
  • De Kruisboogbalie
    Mensen die online problemen ondervinden, die niet beschikken over een computer of internet, of willen betalen met een cadeau- of tegoedbon, zijn steeds welkom aan de balie in het cultuurcentrum. De tickets gekocht aan de balie, betaal je contant of met bancontact.

Op zaterdag 8 juni '19 om 09.00 uur start de online ticketverkoop voor abonnementen.

Vanaf zaterdag 15 juni '19 om 09.00 uur kan je ook losse tickets, filmtickets of vormingssessies aankopen.

Onze balie zal tijdens deze 2 dagen uitzonderlijk open zijn: 8 juni van 09.00 tot 13.00 uur, 15 juni van 09.00 tot 12.00 uur.

Telefonische bestellingen worden pas aangenomen voor abonnementen vanaf dinsdag 11 juni '19 vanaf 09.00 uur en voor losse tickets vanaf maandag 17 juni '19 vanaf 13.00 uur.

Familievoorstellingen

Tickets voor de kinderen, 'Kids tot 12 jaar' genoemd in het systeem, worden verkocht aan kinderen tot 12 jaar. Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar betalen de basisprijs.

Familievoorstellingen vallen buiten het abonnementsaanbod. De minimumleeftijd die vermeld staat bij elke voorstelling, moet gerespecteerd worden. Bij sommige voorstellingen is het aantal beperkt. Je doet er goed aan tijdig te reserveren.

Je kan bij ons ook tickets reserveren voor een verjaardagsfeestje. Daarvoor bel je best even naar de balie. De jarige krijgt dan een gratis ticket bij aankoop van minstens 5 betalende kindertickets.

Voor de kinderen, kleiner dan 1 meter, zijn er kinderkussentjes te verkrijgen aan de vestiaire.

Het cultuurcentrum voorziet geen toezicht. De kinderen moeten vergezeld zijn van minstens 1 begeleider.

Filmtickets

Tickets voor onze films worden altijd verkocht in vrije zit. Je kan deze online aankopen of aan de balie. Kom op de avond van de film op tijd, de film begint stipt!

 

Samenzitten

Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem gerust familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling.

Bepaal zelf je zitplaats (beschikbaar vanaf zondag 9 juni '19)

Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je wenst te zitten. Gezien de grote drukte die verwacht wordt op de startdag van de ticketverkoop, zal deze vrije stoelkeuze pas in werking treden vanaf zondag 9 juni '19. Op de startdag zelf wijst het onlinesysteem je de best beschikbare plaatsen toe op het moment van aankoop.

Nog tickets beschikbaar?

Bij het online bestellen van tickets zal je bij elke voorstelling onmiddellijk kunnen zien of er nog veel of weinig tickets beschikbaar zijn voor de door jouw gekozen voorstelling.

Bij een groene bol zijn er nog voldoende tickets. Bij een oranje bol is de voorstelling bijna uitverkocht. Bij een rode bol is de voorstelling volledig uitverkocht.

Online betalen

Na het invullen van je gegevens, kan je de online gekochte tickets direct betalen of kiezen om de tickets via overschrijving te betalen. Daarna kan je de tickets zelf thuis printen.

De barcode op je ticket zal door één van onze medewerkers ingescand worden aan de inkomdeur van de zaal.

Heb je nog een tegoedbon of ben je in het bezit van een cadeaubon, dan kan je voorlopig nog niet online betalen. Je moet je bestelling vanaf 8 juni '19 (abonnementen) of 15 juni '19 (losse tickets) ter plaatse doorgeven aan één van onze baliemedewerkers, of telefonisch vanaf dinsdag 11 juni '19 (abonnementen) of 17 juni '19 (losse tickets) op het nummer 016 80 56 96. Deze bestelling kan met je tegoed- of cadeaubon betaald worden aan onze balie.

Uitverkocht

Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan. Als er tickets vrijkomen bellen we je op. Verkochte tickets en/of abonnementen worden in geen geval terugbetaald. Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald.

Laatkomers

Voorstellingen beginnen in regel stipt en laatkomers kunnen we helaas niet meer toelaten!

Bedrag

  • De prijs staat vermeld bij de voorstelling.
  • Een korting van 1 euro per ticket wordt gegeven aan –26 jarigen, 55-plussers  en groepen +10 personen (uitgezonderd voor familievoorstellingen, lezingen en indien geen korting wordt vermeld bij de avondvoorstelling). Voordeeltarieven zijn, noch onderling, noch met de korting gegeven op een abonnement, cumuleerbaar.
  • Filmtickets: 4 euro of 3 euro voor -26 en 55-plusers.

Contact