Abonnement CC De Kruisboog

Wil je zes of meer tickets bestellen voor de programmatie van CC De Kruisboog, dan is een abonnement voordeliger.

Hierbij krijg je de keuze uit volgende formules:

 • klein abonnement: vanaf 6 verschillende voorstellingen;
 • groot abonnement: vanaf 12 verschillende voorstellingen;
 • maxi abonnement: vanaf 18 verschillende voorstellingen.

Voorwaarden

 • Deze voorstellingen zijn te kiezen uit het seizoensaanbod met uitzondering van de familievoorstellingen, lezingen, films en indien uitdrukkelijk bij de voorstelling vermeld.
 • Je kan de voordeelprijs van een abonnement niet cumuleren met een andere korting. Zo kan je bv. bovenop de voordelige abonnementsprijs geen extra korting als 55-plusser krijgen.

Procedure

Je kan je tickets en abonnementen voor de voorstellingen in CC De Kruisboog bestellen, betalen en afdrukken van bij je thuis! Ons cultuurcentrum werkt hiervoor met een online ticketingsysteem.

Hoe bestellen?

 • Online
  Dit is de snelste en makkelijkste manier. Je surft best met Google Chrome of Mozilla Firefox. De bestelmodule werkt met deze browsers sneller en vlotter dan met Internet Explorer.
 • De Kruisboogbalie
  Mensen die online problemen ondervinden, die niet beschikken over een computer of internet, of willen betalen met een cadeau- of tegoedbon, zijn steeds welkom aan de balie in het cultuurcentrum. De abonnementen gekocht aan de balie, betaal je contant of met bancontact.

Op zaterdag 8 juni '19 om 09.00 uur start de online ticketverkoop voor abonnementen.

Onze balie zal die dag uitzonderlijk open zijn van 09.00 tot 13.00 uur.

Telefonische bestellingen worden pas aangenomen voor abonnementen vanaf dinsdag 11 juni '19 om 09.00 uur.

Familievoorstellingen

Familievoorstellingen vallen buiten het abonnementsaanbod.

Samenzitten

Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem gerust familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling.

Bepaal zelf je zitplaats (beschikbaar vanaf zondag 9 juni)

Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je wenst te zitten. Gezien de grote drukte die verwacht wordt op de startdag van de ticketverkoop, zal deze vrije stoelkeuze pas in werking treden vanaf zondag 9 juni '19. Op de startdag zelf wijst het onlinesysteem je de best beschikbare plaatsen toe op het moment van aankoop.

Nog tickets beschikbaar?

Via het online reserveringssysteem zal je bij elke voorstelling onmiddellijk kunnen zien of er nog veel of weinig plaatsen beschikbaar zijn voor de door jouw gekozen voorstelling.

Bij een groene bol zijn er nog voldoende plaatsen. Bij een oranje bol is de voorstelling bijna uitverkocht. Bij een rode bol is de voorstelling volledig uitverkocht.

Online betalen

Na het invullen van je gegevens, kan je de online gekochte abonnementen direct betalen of kiezen om dit via overschrijving te doen. Daarna kan je de tickets zelf thuis printen.

De barcode op je ticket zal door één van onze medewerkers ingescand worden aan de inkomdeur van de zaal.

Heb je nog een tegoedbon of ben je in het bezit van een cadeaubon, dan kan je voorlopig nog niet online betalen. Je moet je bestelling van abonnementen op 8 juni '19 ter plaatse doorgeven aan één van onze baliemedewerkers, of telefonisch vanaf dinsdag 11 juni '18 vanaf 09.00 uur op het nummer 016 80 56 96. Deze bestelling kan met je tegoed- of cadeaubon betaald worden aan onze balie.

Uitverkocht

Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan. Als er tickets vrijkomen, bellen we je op. Verkochte tickets en/of abonnementen worden in geen geval terugbetaald. Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald.

Bedrag

 • Klein abonnement: korting van 1 euro per voorstelling
 • Groot abonnement: korting van 1,5 euro per voorstelling
 • Maxi abonnement: korting van 2 euro per voorstelling

De kortingen gegeven aan 55-plussers, groepen, of -26-jarigen zijn, noch onderling, noch met de korting gegeven op een abonnement, cumuleerbaar.

Contact