Toegankelijkheid

  • Personen met een beperking kunnen van en naar hun plaats begeleid worden door een medewerker van het CC. Geef dit wel door wanneer je tickets reserveert.
  • Ben je houder van een begeleiderspas of een European Disability Card (EDC), dan kan je een gratis ticket aanvragen wanneer je een ticket aan basisprijs koopt voor één of meerdere van onze voorstellingen.
  • Ben je rolstoelgebruiker? We maken graag plaats voor u. De 1ste rij stoelen in de Theaterzaal bestaan uit verwijderbare zetels. In zaal Manege kunnen stoelen weggenomen worden op de eerste rij of aan de zijkant van elke rij. Gelieve bij de reservatie van tickets te melden dat je hiervan gebruik wil maken.
  • Ben je slechthorend? De Theaterzaal, de Polyvalente zaal en zaal Manege beschikken over een ringlus. Via een ontvanger kan je inpluggen op je hoorapparaat of de voorstellingen met een hoofdtelefoon volgen. De toestelletjes kunnen voor de voorstelling afgehaald worden aan de vestiaire. 
  • Bij voorstellingen in het kader van 'Spring mee' wordt een voor- en/of nabespreking georganiseerd voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Info hierover kan verkregen worden bij Elke Wynants van CC De Kruisboog (tel 016 80 56 94, elke.wynants@tienen.be) of bij Pasvorm vzw (tel 016 80 46 16, veerle.van.hooste@pasvorm.be).

Contact