Voelen zonder filter - Fleur van Groningen

Word jij regelmatig overweldigd door emoties? Druk je ze weg, tracht je ze te rationaliseren, verlies je de controle? Vind je het moeilijk om te voelen wat er in je omgaat? Loop je vaak tegen dezelfde pijnpunten aan? Wordt er misbruik van je gemaakt of negeer je je grenzen? Raak je overprikkeld, absorbeer je andermans emoties? Verlang je naar verbinding, harmonie en zelfvertrouwen?


De Vlaamse succesauteur Fleur van Groningen moest al op jonge leeftijd leren leven met verdriet, angst en woede. Ze doorleefde gebeurtenissen die haar tot op heden bijblijven, maar leerde gaandeweg ook hoe ze constructief kon omgaan met haar emoties en herstelde van trauma.
'Voelen zonder filter' is het ontroerende, confronterende maar vooral inspirerende verslag van die lange zoektocht, die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen.


De Vlaamse Fleur van Groningen (1982) schrijft, schildert, tekent, spreekt en moedert. Ze is bestsellerauteur, journalist voor De Morgen, columnist voor Psychologies Magazine en The Art Couch, en kunstschilder. Voor De Morgen maakt ze de populaire podcast Mensenkennis, waarin ze met experts en ervaringsdeskundigen een deugddoende duik in de menselijke psyche neemt.


Eerder schreef en/of tekende Fleur voor onder meer Knack, Het Nieuwsblad, NRC Handelsblad, De Standaard en Goedele Magazine. In 2017 publiceerde ze de bestseller Leven zonder filter, over haar ervaring met hoogsensitiviteit (60.000 verkochte exemplaren). In het najaar van 2022 verscheen de bestseller Voelen zonder filter, over omgaan met emoties en herstellen van trauma. In het najaar van 2024 publiceert ze Mensenkennis, haar podcast in boekformaat. Momenteel werkt Fleur aan een nieuw non-fictie boek.

Wanneer

do 14 november 2024 van 20.15 tot 21.30 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€18.00 (+55,-26: 19 EUR)