Tot de dood ons scheidt - Het Laatste Bedrijf / De Mannschaft - UITVERKOCHT!

Er is niets dat harder bij het leven hoort dan de dood. Vroeg of laat komen we allemaal te gaan. En als we gaan, komen onze dierbaren bij elkaar om afscheid te nemen, om verdriet en gemis te delen. De dood brengt mensen bij elkaar. Zo ook in 'Tot de dood ons sheidt'.
Na de plotselinge dood van de oudste broer, Rudy, komt de familie bij elkaar om rond het lichaam te rouwen en de begrafenis voor te bereiden.
Dat de familie elkaar al erg lang niet gezien heeft, dat oude vetes nooit zijn bijgelegd, dat er al jaren niet wordt gesproken met elkaar … dat wordt ineens allemaal vergeten. Want een bloedband is iets bijzonders en vooral, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Toch?

Na het succes van 'Poupehan' produceert Het Laatste Bedrijf een nieuwe voorstelling met De Mannschaft. 'Tot de dood ons scheidt' is een tragikomische voorstelling over het leven zoals we dat allemaal kennen, over familie, over messen in ruggen, over vergeten en vergeven, over verdriet, over dromen, over schijnheiligheid, over broers en zussen, over de kleine en de grote dingen in het leven, over oude koeien, over de dingen die gaan komen, maar vooral over de dingen die komen te gaan.


Met 'Tot de dood ons scheidt' wordt de lijn van 'Poupehan' doorgetrokken. Heerlijke humor in een frisse enscenering en een wervelende tekst, gespeeld door toppers.


Credits:


Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen


Spel: Viv Van Dingenen, Lucas Van Den Eynde, Michaël Pas, Lynn van Royen, ea.


Muziek: Gode Kempen


Dramaturgie: Bram Verschueren


Decor en kostuum: Saskia Louwaard en Katrijn Baeten


Executive Producer: Karen Feys


Productie-coördinator: Lara Vromman


Productie: Het Laatste Bedrijf


Coproductie: De Mannschaft


Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.

Wanneer

za 10 mei 2025 van 20.15 tot 22.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€22.00 (+55,-26: 21 EUR)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog

St.- Jorisplein 20
3300 Tienen