Spreekuur - Astrid Stockman

Astrid Stockman heeft een dienstmededeling voor jullie:


Wie mij ooit al heeft zien optreden, weet ongetwijfeld dat ik niets liever doe dan verhalen vertellen van achter mijn piano. Door de jaren zijn jullie al veel van mij te weten gekomen. Welk nummer ik als kind tot vervelens toe op de jukebox in het café draaide, maar ook welk lied mij door moeilijke momenten sleurde. En dat zal ik ook altijd blijven doen, verhalen en nummers aan elkaar linken en met jullie delen.


Maar wat je misschien niet weet, is dat ik ook zeer veel van jullie verhalen te horen krijg. Na concerten, via mail, via Instagram. Ik vind het fantastisch om te zien hoe muziek ons allemaal beroert en kracht geeft. En daarom wil ik graag, samen met jullie, enkele verhalen live op het podium brengen. Vertel mij welk nummer een speciale betekenis voor jou heeft en waarom. En dan breng ik dat nummer voor jou, live op het podium. Kom erbij, zet je, het spreekuur begint.


Praktisch:
Zou je graag je verhaal live op het podium met mij brengen en jouw gekozen nummer in ontvangst willen nemen? Stuur dan jouw bijzonder lied, het verhaal dat er voor jou bij hoort en de vermelding CC De Kruisboog – Tienen naar spreekuur@astridstockman.com. Ik lees al jullie verhalen en selecteer er een aantal uit. Wanneer de selectie gemaakt is, neem ik persoonlijk contact op en spreken we verder af hoe het in zijn werk zal gaan.


Concept en spel: Astrid Stockman/ Coproductie: CC Strombeek

Wanneer

vr 21 maart 2025 van 20.15 tot 22.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€20.00 (+55,-26: 19 EUR)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog

St.- Jorisplein 20
3300 Tienen