Song Circle - Marble Sounds, Isbells, Chantal Acda, Venus in Flames

Het opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet vier boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen. Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar en met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.


Pieter Van Dessel is de man achter Marble Sounds, hij schrijft indiepop pareltjes, intiem en catchy, op gitaar en piano, al dan niet groots gearrangeerd met strijkers. Wie kent er niet zijn Leave a light on?


Gaëtan Vandewoude is de songwriter van Isbells, leverancier van folky popsongs, met heerlijke harmonieën, breekbaar én meezingbaar. Zijn Dreamer en Reunite haalden samen al meer dan 100 (!) miljoen streams. Straffe kost!


Chantal Acda schrijft al jaren aan haar eigen muzikale pad. Wars van compromissen creëert ze haar universum. Is het folk, singer-songwriter of experimentele pop? Zeker is, zoals Chantal zijn er geen twee.


Jan De Campenaere noemt zichzelf ook wel eens Venus In Flames. Belpop singer-songwriter met intussen vijf bejubelde albums op de teller, schrijft memorabele liedjes vol schoonheid en troost, denk maar aan Better Man, Cynthia’s Gone, of Dance With Me, zijn duet met Sam Bettens. Pieter,


Gaëtan, Chantal en Jan zijn hier samen méér dan de som van de delen. Vier bijzondere stemmen in een unieke samenwerking voor de theaters.


Song Circle: over het leven, over de muziek, over jij en ik. Ontspannen, ongedwongen en hartverwarmend.


Met: Pieter Van Dessel (Marble Sounds) Gaëtan Vandewoude (Isbells) Chantal Acda en Jan De Campenaere (Venus In Flames)

Wanneer

za 16 november 2024 van 20.15 tot 22.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€20.00 (-26/55+: 19 EUR)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog

St.- Jorisplein 20
3300 Tienen