Schoolvoorstellingen voor senioren

18
oktober
2023
20231121 De Ark van NoWay

Cultuurcentrum De Kruisboog biedt een heel mooi avondvullend programma aan. Omdat het voor bewoners van woonzorgcentra of senioren in het algemeen niet altijd evident is om ’s avonds een voorstelling bij te wonen, kunnen ze voor bepaalde schoolvoorstellingen een ticket te boeken.

Deze voorstellingen vinden plaats in de voor- of namiddag. Ideaal dus als je je ’s avonds liever niet meer naar het cultuurcentrum begeeft. Dus wil je graag een toffe theatervoorstelling bijwonen of je even terug verwonderd voelen bij een magische kindervoorstelling? Boek dan gerust je kaartje aan de democratische prijs van 10 euro via de online ticketingtool of kom langs aan de vrijetijdsbaliebalie.

Programma schoolvoorstellingen

BOKBOK
Donderdag 18 april 2024
10.45 uur   
13.30 uur

In deze voorstelling met veel beweging en weinig woorden onderzoekt BATMAT de spelregels van het leven in en rond de turnzaal.

Wie niet sterk is, moet slim zijn. 

Wie niet als laatste gekozen wil worden, nog slimmer. 

Maar wat doe je als je niet goed hebt geslapen? Of je turnzak bent vergeten?

Of wat als je van plan was onder de bok door te kruipen in plaats van eroverheen te springen? 

VluchtwegenVluchtwegen
Dinsdag 14 mei 2024
10.45 uur   
13.30 uur   

‘Vluchtwegen’ van de Britse auteur Nick Wood vertelt het spannende verhaal van Andrea en Riva. Twee kinderen die met hun familie op de vlucht zijn voor het geweld in hun eigen thuisland. Ze duiken met hun ouders onder in een leegstaande garage, tegen de groeiende haat van de omgeving.