Onbespreekbaar - Jef Willem & Nicolas Overmeire

Onbespreekbaar is een podcast & platform die droomt wakker te worden in een wereld waar mentale gezondheid bespreekbaar is.


Wanneer we collectief de vrijheid voelen om te spreken over mentaal welzijn, leggen we samen de fundamentele bouwsteen voor een samenleving die kracht vindt in kwetsbaarheid.


Dankzij onze kwetsbaarheid voeden we de bodem voor oprechte verbindingen, creativiteit, plezier en hoop.


Via oprechte, herkenbare en laagdrempelige communicatie willen Jef Willem en Nicolas Overmeire met Onbespreekbaar iedereen inspireren. En deze avond meer bepaald generatieverbindend inspireren.


Het platform onderneemt initiatieven zoals een eigen podcast, Instagram kanaal, evenementen en samenwerkingen met andere mentaal welzijnsorganisaties en professionals.


Dit jaar schreven ze een boek voor uitgeverij Lannoo rond onderwerpen zoals liefdesverdriet, rouwen, eenzaamheid, faalangst en kwetsbaarheid dat op korte tijd een bestseller werd.


In de toekomst hopen ze evenementen te kunnen organiseren om hun community na online nu ook fysiek met elkaar te verbinden.


Wekelijks vinden een kwart miljoen gebruikers hun weg naar het platform en in totaal zijn er al meer dan 7 miljoen mensen bereikt.


Onbespreekbaar is dankbaar voor iedereen die helpt een impact te maken voor onze mentale gezondheid.

Wanneer

do 17 oktober 2024 van 20.00 tot 21.30 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€15.00 (+55,-26: 14 EUR)