Missie 2024 (16+) - Hetty Helsmoortel - UITVERKOCHT!

Dé wetenschapsshow die je moet gezien hebben om het afgelopen jaar helemaal te begrijpen. Deze voorstelling is 16+
Het avontuur gaat verder! Als steeds populairdere wetenschapswatcher op radio en tv, nodigt Hetty Helsmoortel je uit voor een gloednieuwe ontdekkingsreis in ‘Missie 2024’. Voor het vierde jaar op rij onthult ze de meest fascinerende wetenschappelijke en technologische doorbraken van het afgelopen jaar. Na drie bejubelde shows staat Missie 2024 klaar om je weer te verbazen en te doen lachen.


Leest Elon Musk binnenkort onze gedachten?


Zijn blauwe bessen echt blauw?


En wat onthullen de nieuwste ruimtefoto's over onze plaats in het universum?


Met haar ongeëvenaarde enthousiasme en helderheid gidst Hetty je door de complexe wereld van de moderne wetenschap, waarbij ze humor en verwondering naadloos combineert. Zo houdt ze iedereen – van nieuwsgierige geesten tot doorgewinterde tech-enthousiastelingen – moeiteloos anderhalf uur lang in de ban. Missie 2024 is een must-see voor alle mensen die hun horizon willen verbreden. Daarvoor ben je bij Hetty in goeie en veilige handen.


Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel is een vrouw met een missie. Ze wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie, op de meest uitleenlopende manieren.


Er is stilaan weinig waarvan je Hetty Helsmoortel niet kan kennen. Ze maakt deel uit van de intergalactisch populaire Nerdland Podcast, met de Nerdland Scheurkalender hangt ze samen met Lieven Scheire bovendien in menig Vlaamse toiletten en ze schreef verschillende bestsellers in de Nerdland boekenreeks. Als wetenschapswatcher is ze een graag geziene gast op radio en televisie. Sinds 2021 lijst ze het markantste wetenschapsnieuws van het jaar op in haar geestige theatertournee Missie. Tenslotte is ze artistiek directeur van Nerdland Festival: het grootste wetenschapsfestival van het land, waar wetenschap op een entertainende manier wordt geserveerd en dat de afgelopen jaren vlot twintigduizend bezoekers trok.


Na een doctoraat in de gezondheidswetenschappen en acht jaar kankeronderzoek, kwam haar ware roeping bovendrijven. De missie van Hetty is duidelijk: wetenschap de plaats geven die ze in onze maatschappij verdient, te midden van de mensen. Want we leven in een wereld die steeds complexer en chaotischer wordt. En in zo’n context kan wetenschap voor velen een houvast bieden.
https://www.hettyhelsmoortel.be/

Wanneer

vr 13 december 2024 van 20.15 tot 22.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€23.00 (+55,-26: 22 EUR)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog

St.- Jorisplein 20
3300 Tienen