Ben & Roland combo meets Alexandre Tripodi

Ben en Roland zijn in Tienen wereldbekende muzikanten die sinds jaren nog steeds gedreven samen op de planken staan in diverse bezettingen en projecten, en met zeer uiteenlopende muziekgenres. In CC de Kruisboog speelden ze succesvolle programma’s met Ibernice Mac Bean, accordeonist Gwen Cresens, met de alom bekende Carlo Willems op percussie, … .


Ook dit jaar nodigen ze met hun combo een gast van formaat uit


Alexandre Tripodi


Alexandre is een Belgische jazzviolist en altviolist die al op zeer jonge leeftijd viool begon te studeren. Als tiener voelde hij zich aangetrokken tot jazz, in het bijzonder swing. Hij begon op te treden in verschillende jazz-, swing- en Franse chanson groepen, waar hij begon met het leren van het repertoire van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli.


Zijn stijl combineert de elegantie van Grapelli’s swingviool met meer bebop accenten. Hij is al meer dan 20 jaar actief op de Belgische scène en treedt ook op in het buitenland, in Europa (Frankrijk, Duitsland, Nederland, VK,…), de VS en Zuid-Afrika. Gepassioneerd door opname en muziekproductie, publiceert hij regelmatig video's van meer episodische samenwerkingen op zijn YouTube-kanaal."


Isabelle Fouyn


Als extraatje wordt de band versterkt met vocaliste Isabelle.


Isabelle is een bekende jazz-zangeres uit de regio. Ze begon haar zangcarrière met een klassieke opleiding, maar werd al snel aangetrokken door de lichtere muziek en jazz. Ze treedt regelmatig op met verschillende combo's en bigbands in het ganse land.


Het belooft met deze fantastische violist weer een originele en swingende avond te worden!


Viool: Alexandre Tripodi


Zang: Isabelle Fouyn


Mondharmonica en accordeon: Ben Vanderweyden


Gitaren : Roland Vanhoegaerden


Bas: Frank Dewolf


Percussie/drums: tbd

Wanneer

vr 28 maart 2025 van 20.15 tot 23.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€29.00 (-26/55+: 17 EUR)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog

St.- Jorisplein 20
3300 Tienen