Volg de making-of van 'De Vondeling'

5
oktober
2018

In samenwerking met de filmmakers van Frame organiseert CC De Kruisboog op 29 november ’18 de première van een echte Tiense thriller, ‘De Vondeling’. Deze film wordt geregisseerd door de Tiense cineast Ruben Goffin op basis van een scenario van de Tiense scenarist Filip Stuerbout. De making-of is nu al te volgen op de Facebookpagina van Frame. Benieuwd of het lukt om in een dikke 2 maanden de film te maken?

De filmmakers van Frame filmen sneller dan hun schaduw. In hun derde jaar maken ze hun derde film. Na passages op internationale festivals zoals ‘AM Egypt Film Festival’, ‘Fake Flesh’ in Canada, WMIFF (VSA) en STIFF (Italië), gaat ‘De Vondeling’ een stap verder dan voorgangers ‘Grief’ (2016) en ‘Cash Wash’ (2017). De film wordt gemaakt terwijl de toeschouwer erbij staat, in slechts twee maanden tijd. Het hele proces is integraal te volgens via www.facebook.com/framebe.

Op donderdag 29 november ’18 om 20.15 uur kan je in CC De Kruisboog ontdekken of de makers in hun opzet geslaagd zijn. Vooraf is er een korte inleiding voorzien, nadien kan er nagepraat worden met de producenten en regisseur.

De Vondeling
Donderdag 29 november ‘18
20.15 uur, polyvalente theaterzaal CC De Kruisboog, Sint-Jorisplein 20 in Tienen
Duur van de film: 50 tot 60 minuten
Tickets: € 4 / € 3 (-26-jarigen, 55-plussers en groepen van meer dan 10 personen) via www.dekruisboog.be
Meer info: www.framefilms.be en www.facebook.com/framebe