Update corona - Vergaderinfrastructuur CC De Kruisboog

11
juni
2020
vrijetijdscentrum-1-_1.jpg

CC De Kruisboog stelt opnieuw zijn vergaderinfrastructuur open. De lokalen krijgen een opstelling rekening houdend met de coronamaatregelen. De nieuwe programmatie van het cultuurcentrum wordt vanaf maandag 17 augustus ’20 bekendgemaakt.

Tiense verenigingen kunnen de vergaderlokalen van CC De Kruisboog opnieuw gebruiken om op een coronaveilige manier te vergaderen. De lokalen worden aangeboden in  een vaste opstelling (die niet gewijzigd mag worden) en waarbij rekening gehouden wordt met de social distancingvoorwaarden. Ze hebben een maximale capaciteit van:

  • 16 personen in de combi vergaderlokaal 1 en 2;
  • 12 personen in de combi vergaderlokaal 3 en 4;
  • 20 personen in het crealokaal.

Voor reservaties van de lokalen kan men terecht aan de balie van CC De Kruisboog, telefonisch op het nummer 016 80 56 96 of via dekruisboog@tienen.be.

De coronaproblematiek heeft de afsluiting van het cultuurseizoen danig in de war gestuurd. Ook de voorstelling van het nieuwe cultuurseizoen 2020-2021 en de start van de ticketverkoop zal later dan gewoonlijk gebeuren. De programmatie wordt vanaf maandag 17 augustus ’20 bekendgemaakt. De ticketverkoop start op zaterdag 5 september ‘20. Voor het seizoen 2020-2021 komt er geen abonnementensysteem en worden tickets in vrije zit verkocht. Afhankelijk van de maatregelen op dat moment kunnen de voorstellingen immers van zaal veranderen.

Contact