Tweedehandsbeurs Gezinsbond

Logo-Gezinsbond.png 2de handsbeurs. Verkoop van 2dehands kinderkleding en speelgoed.
Wil je graag verkoper zijn op deze beurs? Dat kan! Inschrijven kan t/m 14/02/2019. Stuur een mailtje naar thb.gezinsbondtienen@gmail.com met vermelding van: naam, adres, telefoonnummer of gsm-nummer, lidnummer Gezinsbond (indien geen lid ook vermelden), aantal tafels / grondoppervlaktes (max. 3 in totaal). Als de gegevens niet compleet zijn, kunnen we je niet inschrijven, probeer dus zo volledig mogelijk te zijn.

Reserveer:
- een tafel: 140x80 (€ 7/leden € 11/niet-leden);
- een grondoppervlak (voor een kledingrek dat je zelf meebrengt of voor grote stukken): 140x100 (€ 4/leden € 6/niet-leden).

Er worden maximaal 3 ruimtes per verkoper toegewezen. (Bij lastminute annulaties geven we u nog de kans in de mate van het mogelijke extra plaatsen bij te boeken.) Heb je bijzondere verzoeken (voorkeur in verband met plaats van de stand), vermeld die dan ook. We houden er in de mate van het mogelijke rekening mee. Na 14/02/2018 bepalen wij door loting wie kan verkopen op de beurs.

Opgelet! Dit jaar zal voorrang gegeven worden aan de deelnemers die in oktober uit de boot vielen en reageerden op de e-mail, geef dit ook aan bij inschrijving. De overige regels zijn dezelfde, zoals steeds wordt er voorrang gegeven aan leden van Gezinsbond Tienen, dan aan leden van andere afdelingen, daarna aan niet-leden. Je krijgt altijd een mailtje om te laten weten of je wel of niet uitgeloot werd, als je na 20/02/19 niets ontvangen hebt, neem zeker even contact op.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

zo 10 maart 2019 van 14.00 tot 17.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Manege

Sint-Jorisplein 25
3300 Tienen

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Gezinsbond Tienen