The Duet Sessions - Guy Swinnen & The Ladies UITVERKOCHT

d93a45aa-3f1c-4b42-984d-7b5a01eccfff.jpeg ‘Op zoek naar zijn wortels vindt Guy Swinnen zichzelf opnieuw uit.’


Op beslissende momenten in zijn leven is het telkens de muziek geweest die Guy Swinnen redde: de oerkracht van de rock, de diepgang van de soul, de rauwheid van de country hebben hem gevormd tot de man die hij vandaag is.

De songs die hem in zijn jonge jaren troost brachten, heeft hij zich na al die jaren eigen gemaakt. Wie ‘Hurt’ van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven.

Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Swinnen het podium met de mooiste stemmen van Vlaanderen: Annelies Brosens, Eline De Munck, Chantal Kashala en Naomi Sijmons (Reena Riot). Vier vrouwen die het beste bij hem naar boven halen.

Luister naar Annelies en Guy als ze samen ‘Evangeline’ van Emmylou Harris & The Band zingen en je weet weer waarom kippenvel ooit is uitgevonden.


Met: Guy Swinnen: zang, gitaar, Annelies Brosens: zang, Eline De Munck: zang, Naomi Sijmons: zang, gitaar, Chantal Kashala: zang, Axl Peleman : bas, Bjorn Eriksson: gitaar, Gianni Marzo: gitaar en Ron Reuman: drum

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 1 februari 2020 van 20.15 tot 21.45 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€26.00 (Basistarief: 26,00 €; 55+,-26: 25,00 €)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog
  • tel 016 805 696