Rustige studeerplek in CC De Kruisboog

18
mei
2021
studeren.jpg

Studenten die een rustige plek zoeken om te blokken, kunnen van dinsdag 25 mei t/m vrijdag 2 juli ‘21 terecht in de polyvalente zaal van CC De Kruisboog. Er is plaats voor 20 studenten per dag, dit uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen.  

Student zijn in coronatijd is niet gemakkelijk. Vandaar dat CC De Kruisboog ook tijdens deze blokperiode in de bres springt. Van dinsdag 25 mei t/m vrijdag 2 juli ‘21 kunnen telkens 20 studenten (universiteit, hoger onderwijs en derde graad secundair) op weekdagen en op zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur in alle stilte, maar toch in de nabijheid van andere studenten, komen blokken in de polyvalente zaal van het cultuurcentrum.

Uiteraard worden de nodige veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Zo zal er minimum 1,5 meter afstand tussen de tafels zijn, behoudt elke student gedurende een volledige dag dezelfde studieplek en wordt de zaal na elk gebruik ontsmet. Studenten brengen zelf een mondmasker mee en dienen dit steeds  aan te houden. In de zaal is toezicht aanwezig.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via het digitale inschrijvingsformulier. Hier vindt men ook een overzicht van alle veiligheidsrichtlijnen.

Contact