Knorren en kussen (4+) - De Kolonie MT

83a4dcbd-bf5a-4729-ab5b-7700d8002b64.jpeg Van de prinses die een varken trouwde.

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Geinspireerd op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje. Muziektheater De Kolonie geeft er een geheel eigen twist aan.
Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Anke Jochems is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal (Gert en Jo). Ze vertelt, zingt en danst terwijl poppen en objecten over het podium swingen.
Hun samenspel krijgt vleugels door de Indische meestermuzikant Sattar Khan (o.a. Sidi Larbi Cherkaoui). Hij tovert met zijn tabla’s, een 2-koppige fluit en exotische percussie.
De vorm en meesterlijke poppen zijn van Janneke Hertoghs (o.a. FroeFroe). Wie 'Raam' en 'Lap' van Muziektheater De Kolonie zag, weet dat ze erg origineel werk maakt. Multi-instrumentalist Bo Spaenc, artistiek leider van Muziektheater De Kolonie ontpopt zich in Knorren en Kussen als maker en coach. Hij bewaakt de kwalitatieve muziektheatrale lijn die hij recentelijk uitzette met de succesvolle muziektheaterhits 'BiZAR', 'Umm', 'Manneken Tap' en 'Onzen Held'.

Spel & Zang: Anke Jochems
Livemuziek: Sattar Khan
Bewerking, compositie en coaching: Bo Spaenc
Tekst: Bo Spaenc en Anke Jochems
Poppenspel: Milly Jennes
Vorm & Poppen: Janneke Hertoghs
Kostuums: Chris Snik
Occasioneel Oog: Tania Vander Sanden
Techniek: Dries Bellinkx of Thomas Van Leuven

Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum Berchem, de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax shelter.

Max 120 toeschouwers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 30 oktober 2019 van 14.00 tot 15.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Polyvalente theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€8.00 (Basistarief: 8,00 €; kinderen: 6,00 €)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog
  • tel 016 805 696