Kleinkunsteiland ‘Best of' - Lucas Van den Eynde, Barbara Dex, Wigbert en Maggie MacNeal UITVERKOCHT

Kleinkunst is een blijver. In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Zjef Vanuytsel, Walter de Buck, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair, ze bereikten een groot publiek. De hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind: Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal, om er maar enkelen te noemen, zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken.
Het succes van de vorige vier edities van Kleinkunsteiland vraagt om een vervolg.

Lucas Van den Eynde, Barbara Dex,, Wigbert en Maggie MacNeal duiken in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. Ze kiezen zeker niet de meest evidente liedjes, ook nummers die voor velen niet bekend klinken, worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt.

Kleinkunsteiland ‘Best of’: twee dames, twee heren verenigd als één gelegenheidsgroep grasduinen in 50 jaar kleinkunst. Live ondersteund door vier op en top klassemuzikanten.


Met:
Lucas Van den Eynde - zang
Barbara Dex - zang
Wigbert – zang, gitaar
Maggie MacNeal - zang

Wanneer

vr 3 maart 2023 van 20.15 tot 22.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€28.00 (-26/55+: 27 EUR)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog

St.- Jorisplein 20
3300 Tienen