Jan Jaap van der Wal - Schoon UITVERKOCHT

317f248e-289e-40c9-bc5f-c96a5e84e65a.jpeg SCHOON is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is dieper geworden.
In SCHOON gaat hij verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, en scherpe hoekjes, en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt.
Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien ons in ’t theater.

Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling, De Nieuwe Belg, kon rekenen op overal uitverkochte zalen. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend Café Corsari op één en Siska Staat Op op Studio Brussel. Professioneel pleiter in Advocaat van de Duivel en roaster bij Achter de Rug. Zijn laatste wapenfeit was een indrukwekkende passage tot in de finaleweek in De Slimste Mens waar hij zowel z’n verbaliteit als intelligentie kon showen. Sindsdien is hij een van de wisselende panelleden in De Ideale Wereld. Ondertussen woont Jan Jaap deeltijds in Antwerpen en wie weet wat die nieuwe uitvalbasis nog mogelijk maakt qua samenwerkingen…

De Pers over Jan Jaaps vorige voorstellingen:
“Deze vluchteling is een blijver.” Het Nieuwsblad
“van der Wal weet persoonlijke anekdotes op te blazen tot groteske, slappe lach opwekkende proporties” Het Parool
“Jan Jaap van der Wal is een meester in het mixen van ingrediënten” De Volkskrant

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

do 5 april 2018 van 20.15 tot 21.45 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€16 (Basistarief: 16,00 €; 55+,-26,groep: 15,00 €)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog