Frame kortfilmfestival

7e1d6f04-86c2-4c14-8aab-9f92612eb296.jpeg Het Frame Kortfilmfestival geeft een podium aan nieuw Belgisch filmtalent. Debuterende, onafhankelijke filmmakers kunnen er hun eerste, tweede of derde korte fictiefilm vertonen. De films zijn maximaal 20 minuten lang en kunnen het hele jaar door worden ingezonden bij organisator Frame, een onafhankelijk collectief van filmmakers gevestigd in onze thuisstad Tienen.

Na een gesmaakte eerste editie wordt het programma van deze 2de editie uitgebreid met een nagesprek met de verschillende regisseurs en een afsluitende prijsuitreiking, waarbij u als kijker een belangrijke rol zal spelen. Een ontspannend avondje film vol verrassende ontdekkingen.

“De inkijk in de complexiteit van de productie van deze korte films is absoluut leerrijk geweest. Initiatieven als dit kortfilmfestival van Ruben en zijn makkers bij Frame zijn onbetaalbaar in een sector waar het als jonge wolf moeilijk overleven is. Volgend jaar verdient dit festival onze massale belangstelling.“ (Alain Van den Broecke / Tienen Troef)

www.framefilms.be facebook.com/framebe

Locatie: Polyvalente theaterzaal
Duur: ongeveer 90 min. + nagesprek met de makers / met pauze

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 22 september 2018 van 20.15 tot 22.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Polyvalente theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€4 (Basistarief: 4,00 €; +55,-26: 3,00 €)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog