Een inspecteur belt aan - Loge 10 UITVERKOCHT

a9f48d43-4cbf-4f81-881b-6cc77876dfb2.jpeg Het verlovingsfeest bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt.
De inspecteur komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een meisje dat eerder die dag gestorven is door inname van een grote dosis desinfecteermiddel.

Aanvankelijk lijkt niemand een link te hebben met het meisje. Dan blijkt dat vader Birling het meisje ooit ontslagen heeft uit zijn fabriek. Ook dochter Sheila heeft het meisje onrecht aangedaan. De maskers beginnen af te vallen en uiteindelijk blijkt iedereen in de kamer voor een deel schuldig te zijn aan de dood van het meisje.
De inspecteur ontmaskert hen één voor één.

De theaterthriller 'An Inspector Calls' van JB Priestley is een ware klassieker in zijn genre.
Het verhaal werd reeds meerdere keren verfilmd en het theaterstuk ging aan de haal met meer dan 19 belangrijke theaterprijzen.

Loge10 zet haar thrillertraditie (De Muizenval, Moord op de Nijl, Moord op de Orïent-Express, Toen Waren er nog Nul,...) verder met deze prachtig geschreven whodunit, wereldwijd reeds bezocht door meer dan 4 miljoen toeschouwers.

Met : Andrea Croonenberghs, Guillaume Devos, Jan Schepens, Dirk Bosschaert, Nathalie Wijnants, Wim Van de Velde en Laura Seys

Regie : Bruno Van Heystraeten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

vr 7 december 2018 van 20.15 tot 21.45 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€20.00 (Basistarief: 20,00 €; +55,-26: 19,00 €)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog