De Grote reis van Meneer Beer - Theater Tieret & Walrus (+5)

56a2ff37-aa4a-4bd0-b92e-f8cfa0912d6c.jpeg Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten …

Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle Woeste Wolven. En natuurlijk zijn oude bekenden Staf de Uil en Eddy De Vos ook van de partij, net als heel nieuwe, gekke bosvrienden: Renée de Bosgiraf, Jackie de Pinguïn en nog vele anderen. DE GROTE REIS VAN MENEER BEER wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.

TIERET en WALRUS bouwen opnieuw een beestig bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om ‘u’ tegen te zeggen … en zingen. Zoals in ‘dankuuuuuuuuu, Meneer Beer’!

Spel: Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden
Live-muziek: WALRUS: Geert Noppe (Yevgueni, Hooverphonic …), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slowpilot …), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slowpilot …)
Teksten en scenario: Joost Van den Branden; compositie muziek: Geert Noppe
Coaching: Walter Janssens
Poppen: Patrick Maillard; Techniek: Steven Bosmans e.a.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 27 november 2021 van 14.00 tot 15.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€10.00 (Basistarief: 10,00 €; -12: 8,00 €)

Organisatie en contact

CC De Kruisboog