Uitbaters gezocht voor Theatercafé en cafetaria zwembad

24
maart
2022
Theatercafé_toog

De stad en het AGB Tienen zijn op zoek naar twee nieuwe concessionarissen voor de inrichting en uitbating van het Theatercafé verbonden aan cultuurcentrum De Kruisboog en van de cafetaria van zwembad De Blyckaert. Kandidaturen kunnen tot uiterlijk woensdag 15 juni '22 om 13.00 uur ingediend worden. 

De stad en het AGB Tienen hernieuwen de concessie voor de uitbating van het Theatercafé van CC De Kruisboog. Het Theatercafé maakt deel uit van het Vrijetijdscentrum, waar, naast het cultuurcentrum, ook de afdeling audiovisuele en beeldende kunst van de Academie Regio Tienen en meerdere vergaderlokalen gevestigd zijn. Tijdens de vakantieperiode wordt ook de kinderopvang er georganiseerd. Op zondag vindt op het naastgelegen plein de drukbezochte zondagsmarkt plaats. De gunstige ligging in het stadscentrum, de grote gratis parking naast de deur en het ruime, rustig gelegen terras zijn grote troeven.  

Daarnaast zal ook de concessie voor de inrichting en uitbating van de cafetaria van het stedelijk zwembad hernieuwd worden. Zwembad De Blyckaert is met zijn 25 meterbad, recreatiebad met 40 meter lange glijbaan en 7 meter diepe duiktank het hele jaar rond een publiekstrekker. Het is de thuisbasis van één van de grootste zwemclubs uit de regio, met in het weekend een drukbezochte zwemschool. De ruime cafetaria biedt zicht op het zwembad en de duiktank en is voorzien van een terras.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk woensdag 15 juni '22 om 13.00 uur inschrijven via e-tendering, op basis van een door het bestuur opgemaakt voorstel van overeenkomst dat aangevuld dient te worden:

De concessieleidraden en de ontwerpen voor de concessie-overeenkomsten zijn ook terug te vinden onderaan dit bericht.

Meer info

Kandidaten moeten verplicht een plaatsbezoek brengen aan de zaak op maandag 25 april, maandag 2 mei of maandag 23 mei '22. Dit bezoek gebeurt na afspraak via erwin.vandycke@tienen.be.

 

Theatercafé Theatercafé Theatercafé terras

 

cafetaria zwembad terras cafetaria cafetaria zwembad

Contact

Contactpersoon