Concessiehouder gezocht voor het Theatercafé

27
maart
2023
Theatercafé_toog

Het Autonoom Gemeentebedrijf Tienen is op zoek naar een enthousiaste concessionaris met een groot hart voor cultuur en verenigingswerk voor de inrichting en uitbating van het Theatercafé verbonden aan cultuurcentrum De Kruisboog. Daarnaast kan deze concessionaris indien gewenst de concessie combineren met het leveringsrecht in cultuurzaal Manege. Kandidaturen kunnen tot uiterlijk woensdag 31 mei '23 om 13.00 uur ingediend worden.

Het AGB Tienen is op zoek naar een frisse wind voor de uitbating van het Theatercafé van CC De Kruisboog en het leveringsrecht in de polyvalente theaterzaal en de foyer. CC De Kruisboog is een open cultuurhuis dat jaarlijks zo’n 120 vrijetijdsactiviteiten organiseert voor ongeveer 6.900 bezoekers. Daarnaast worden de zalen van het cultuurcentrum zo’n 110 keer per jaar gebruikt door verenigingen en organisaties voor allerhande activiteiten.

Het Theatercafé maakt deel uit van het Vrijetijdscentrum, waar, naast het cultuurcentrum, ook de afdeling audiovisuele en beeldende kunst van de Academie Regio Tienen en meerdere vergaderlokalen gevestigd zijn. Tijdens de vakantieperiode wordt ook de kinderopvang er georganiseerd. Op zondag vindt op het naastgelegen plein de drukbezochte zondagsmarkt plaats. De gunstige ligging in het stadscentrum, de grote gratis parking naast de deur en het ruime, rustig gelegen terras zijn grote troeven. 

Cultuurzaal Manege is een druk gebruikte zaal voor fuiven, eetdagen, concerten, quizzen, … Indien gewenst kan de concessiehouder zich ook inschrijven voor het leveringsrecht in deze zaal.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk woensdag 31 mei ‘23 om 13.00 uur inschrijven via e-tendering, op basis van een door het bestuur opgemaakt voorstel van overeenkomst dat aangevuld dient te worden. De concessieleidraad en de ontwerpen voor de concessie-overeenkomsten zijn ook hieronder terug te vinden.

Met inhoudelijke vragen over het Theatercafé kan men terecht bij Erwin Van Dycke (tel 016 24 76 14, erwin.vandycke@tienen.be). Vragen over de overheidsopdracht en e-tendering kunnen gesteld worden aan de dienst overheidsopdrachten (tel 016 24 73 95, overheidsopdrachten@tienen.be).  

Kandidaten moeten verplicht een plaatsbezoek brengen aan de zaak. Dit kan op maandag 17 april, maandag 24 april, maandag 8 mei, maandag 15 mei '23 of op een andere datum (onderling af te spreken). Voor het plaatsbezoek dient steeds een afspraak gemaakt te worden via erwin.vandycke@tienen.be.

 

Theatercafé Theatercafé Theatercafé terras