Concert Magiq (2,5+) - Esmé Bos & Bart Voet

e8b2fafb-d855-4cdb-bfbf-ce826d512b7b.jpeg Een wonderlijke muzikale reis voor kinderen vanaf 2,5 jaar

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte.
Liedjes - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, of de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.

Bos & Voet gaan in ‘concert magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.

♥Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen. (Peter Vantyghem over de cd ‘Esmé Bos’ – De Standaard).

♥Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. Terwijl we natregenen en de lucht uitblinkt in grijstinten, voegt zij er met klare lijn kleur aan toe. (Annemie Tweepenninckx – De Standaard)

Met: Zang en kleine percussie: Esmé Bos, Gitaar, toetsen, loopstation en zang: Bart Voet,
Decor en techniek: Geert De Wit, Bewegingsadvies: Katja Pire, Kostuums: Lies Marechal

www.bos-voet.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 16 mei 2020 van 14.00 tot 15.00 uur
za 16 mei 2020 van 16.00 tot 17.00 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€8.00 (Basistarief: 8,00 €; kinderen: 6,00 €)

Reserveren

Organisatie en contact

CC De Kruisboog