Cinema bébé

2
januari
2020

Kersverse ouders kunnen er over meespreken: een filmpje meepikken met een baby of jonge peuter is niet makkelijk. Daarom is er nu Cinema bébé in CC De Kruisboog! 

Vaak haken jonge ouders af voor een bioscoopbezoek omdat het praktisch niet haalbaar is of omdat ze bang zijn dat hun kindje zich in de zaal laat horen en zo andere filmfans stoort. 

Huis van het Kind Tienen, jeugddienst Tienen en CC De Kruisboog stellen daarom Cinema bébé voor: vijf momenten waarop ouders zonder zorgen met hun baby kunnen genieten van een film. Tijdens ‘Cinema bébé’ wordt er voor alles gezorgd. Tijdens de filmvoorstelling kunnen de kindjes rustig in dromenland vertoeven, want zowel het geluid als de lichten worden gedimd. Een flesje opwarmen is geen probleem, want in de zaal is een microgolfoven voorzien, net zoals een verzorgingskussen als er nood is aan een fris pampertje. De wandelwagen kan veilig achtergelaten worden in de buggyparking.

Wie ook peutertjes onder de 2,5 jaar heeft, kan deze met een gerust hart afzetten in de peuteropvang, waar een film op maat en animatie voorzien worden. Deze opvang bevindt zich vlak bij de filmzaal. Na de filmvoorstelling is er de gelegenheid om gezellig na te praten in een aangename speelruimte met een gratis kopje koffie.

De eerste editie van Cinema bébé vindt plaats op donderdag 20 februari ’20 om 09.30 uur met de film ‘Long Shot’. De peuterfilm is ‘Stip en Vlek doen weer gek’. Een ticket kost 2 euro, baby’s en peuters kunnen gratis meekijken. Reservatie van een ticket is aangeraden.

Cinema bébé
CC De Kruisboog, Sint-Jorisplein 20 in Tienen
Donderdag 20 februari ’20, ‘Long Shot’, peuterfilm ‘Stip en Vlek doen weer gek’
Zaterdag 7 maart ’20, ‘Ad Astra’, peuterfilm ‘Rita en Krokodil’
Zaterdag 28 maart ’20, ‘Tolkien’, peuterfilm ‘Dikke vrienden’
Donderdag 23 april ’20, ‘The Mustang’, peuterfilm ‘Kleine Anna en Lange Oom’
Donderdag 14 mei ’20, ‘After the wedding’, peuterfilm ‘Kiwi en Strit’
Telkens om 09.30 uur

Info en tickets: CC De Kruisboog, tel 016 80 56 96, www.dekruisboog.be