Cinema Bébé: Long Shot

5486c13f-e09e-43d2-b21d-f75d7356d193.jpeg Charlotte Field (Charlize Theron) is een topdiplomate met een talent voor... alles eigenlijk. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een werkloze journalist met een uitgesproken mening en een neus voor problemen. De twee hebben absoluut niets met elkaar gemeen, behalve dat zij ooit z'n babysitter was. Terwijl Charlotte zich opmaakt voor een plotse gooi naar het presidentschap, neemt ze in een nostalgische opwelling Fred aan als haar speechschrijver. Al snel leidt hun intense samenwerking tot een onwaarschijnlijke affaire, die haar campagne ten val kan brengen nog voor ze goed en wel begonnen is...

Kinderanimatie en peuterfilm ‘Stip & Vlek doen weer Gek’

Cinema Bébé’ is een filmervaring specifiek voor jonge ouders. Jonge ouders moeten immers vaak afhaken voor een bioscoopbezoek omdat het praktisch niet haalbaar is of omdat ze zich in de zaal schamen als hun baby zich laat horen. Stad Tienen vindt vrijetijdsbeleving echter een recht voor iedereen. ‘Cinema Bébé’ zorgt ervoor dat jonge ouders op een ontspannen manier kunnen genieten van een goede film op groot scherm, samen met hun baby: het geluid staat stiller en de ondertitels op, de lampen zijn gedimd, verzorgingskussens en een microgolfoven zijn vlakbij, er is een buggyparking en achteraf voorzien we een sterke koffie in een aangename speelruimte om even met elkaar na te praten en de dag weer gesterkt verder te kunnen zetten.
Maar er is nog meer: heb je nog een peuter (-2,5jaar) rondlopen, maar wil je toch genieten van deze films voor jonge ouders. Dan voorzien we in een speellokaal vlakbij de filmzaal animatie voor je spruit. We voorzien iedere keer een film op hun maat en zorgen voor animatie. De ruimte is voorzien van heel wat speelgoed, waardoor jij met een gerust hart kan genieten van de film. En wilt je zoontje of dochtertje toch even zijn mama/papa zien, dan komen we even naar de zaal voor een knuffeltje om daarna terug verder te gaan spelen.
Deelnameprijs is 2€ (inclusief de straffe koffie achteraf). Baby’s en peuters (-2,5jaar) mogen gratis genieten van dit aanbod. ‘Cinema Bébé’ is een project van Huis van Het Kind, de jeugddienst en CC De Kruisboog, i.s.m. Jef vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

do 20 februari 2020 van 09.30 tot 11.30 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€2.00 (Basistarief: 2,00 €; peuters: 0,00 €)

Reserveren

Organisatie en contact

CC De Kruisboog