CC De Kruisboog pakt uit met gevarieerd programma

4
juni
2018

CC De Kruisboog stelt zijn programmatie voor het komende culturele seizoen voor. Het nieuwe aanbod bestaat uit maar liefst 62 avond- en 13 familievoorstellingen. Daarnaast is er een uitgebreide schoolprogrammatie en een film- en vormingsaanbod.

Een gevarieerd seizoen klopt aan de deur bij CC De Kruisboog. 2018-2019 wordt een vat vol verrassingen met muzikaal talent van de bovenste plank, verrassende theaterproducties, verbazingwekkende comedyacts, meeslepende familie- en schoolvoorstellingen en nog zo veel meer.

VAN NOOT TOT LACH

Op het muzikale programma staan gevestigde waarden zoals Wim Mertens, Buurman, Sandrine, Mich Walschaerts, Bart Kaëll, Guy Swinnen, Wim Opbroeck, Stef Bos en Stan Van Samang.

Het comedy-aanbod omvat een waaier van bekende namen: Wouter Deprez, William Boeva, Nele Goossens, Jacques Vermeire, Michael Van Peel, Rob Vanoudenhoven, Paulien Cornelisse, Adriaan Van den Hoof, Sven de Leijer, Otto-Jan Ham en nog vele anderen.

THEATER VOOR GROOT EN KLEIN

Op theatervlak is het nu al uitkijken naar o.a. ‘Assisen – De Webcammoord’ met Kürt Rogiers en Francesca Vanthielen, ‘Vuur’ van Het Nieuwstedelijk, ‘Niet doen!’ van Bruno Vanden Broecke & Peter De Graef, Loes Van Den Heuvel in ‘Stilte, we draaien!’, ‘Mevrouw Bob’ met Tania Van der Sanden en Leah Thys in ‘Heel Geestig’. 

De kinderen en hun (groot)ouders worden verwend met ‘Kalf!’ van Dimitri Leue, de unieke dansvoorstelling ‘Level Q’ met Tiens talent op de scène, ‘Pjotr en de Wolfski’, ‘Achter de Spiegel’ en andere pareltjes van familievoorstellingen.  

ONTDEK VRIJE TIJD IN TIENEN

CC De Kruisboog is komend seizoen ook partner van heel wat leuke evenementen. Zo ontdekken we samen wat er in Tienen allemaal mogelijk is in je vrije tijd met ‘Dag van de Vrije Tijd’ op zaterdag 8 september ’18 en kan je met je loopschoenen door het gebouw en de theaterzalen rennen tijdens de PISO Tienen City Run op vrijdag 19 oktober ‘18!

TICKETS ONLINE TE KOOP

De volledige programmatie van het cultuurcentrum kan geraadpleegd worden op www.dekruisboog.be. Tickets en abonnementen kunnen hier rechtstreeks aangekocht worden (aanschuiven in een lange wachtrij aan het ticketkantoor hoeft dus echt niet!). Daarnaast is er ook de programmabrochure (Cultuurmail) die vanaf 4 juni ’18 in de bus valt in Tienen en de omringende gemeenten.

De verkoop van tickets start op zaterdag 9 juni ’18 om 09.00 uur via de website. Vanaf zaterdag 16 juni ’18 om 09.00 uur kunnen ook losse tickets besteld worden. De administratie van het cultuurcentrum is op zaterdag 9 en 16 juni ’18 uitzonderlijk open van 09.00 tot 12.00 uur voor mensen die niet online kunnen bestellen.

Het team van CC De Kruisboog is verder ook benieuwd hoe de bezoekers het cultuurcentrum ervaren. Je kan nog steeds deelnemen aan de enquête. Je redt er 1m² regenwoud mee én je kan een weekendje weg voor twee personen winnen: www.dekruisboog.tienen.be/enquete-cc-de-kruisboog.

CC De Kruisboog
Sint-Jorisplein 20/1 – 3300 Tienen
tel 016 80 56 96
dekruisboog@tienen.be
www.dekruisboog.be

 

Openingsuren

Maandag van 13.00 tot 16.00 uur
Dinsdag tot vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur
Dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 9 en 16 juni ’18 van 09.00 tot 12.00 uur (Opgelet! Op deze momenten is het cultuurcentrum niet telefonisch bereikbaar)

Gesloten tijdens de maand juli
Tijdens de maand augustus: maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur

Contact