CC De Kruisboog opent eindelijk terug de deuren

30
augustus
2021
seizoensaankondiging

Na een zeer uitdagende COVID-periode, zowel voor de cultuursector als voor het publiek, lanceert CC De Kruisboog vandaag het seizoen 2021-2022. Eindelijk kan iedereen weer genieten van theater, muziek, comedy, … in zijn geliefde theaterzalen. In Tienen staan maar liefst meer dan 80 voorstellingen op het programma, voor iedere leeftijd en voor ieders smaak.

Aanbod seizoen 2021-2022

Meer dan ooit is een bezoek aan het cultuurcentrum niet alleen een moment om te ontspannen, maar ook een steun aan alle artiesten die eindelijk hun passie terug met een publiek kunnen delen. CC De Kruisboog hoopt dat het publiek weer massaal komt genieten van al het moois dat cultuur te bieden heeft.

Op het muzikale programma staan alvast enkele gevestigde waarden zoals De Frivole Framboos, De Mens, Roel Vanderstukken en de Corsari’s, Geert Verdickt en Tom Helsen, afgewisseld met een aantal muzikale topprojecten, zoals de Singalong Songbook van Wim Opbrouck en de live rockumentary over Jeff Buckley met o.a. Pieter Peirsman en Sofie Engelen.

Voor de gulle lach wordt er gerekend op comedians als Bert Gabriëls, Joost van Hyfte, Han Solo, Nele Goossens, Wouter Deprez, Steven Goegebeur, Adriaan Van Den Hoof en nog vele anderen.

Op theatervlak is het nu al uitkijken naar o.a. Lucas Van den Eynde in ‘Onheil in Black Creek’, Frank Focketyn in ‘De Vijfde van Ludo’, Ben Segers in ‘Fetskeu’, Joke Emmers in ‘Lubricant for life’ en ‘Moordspel’ en ‘Zwijg Kleine’ van het alom geprezen Loge 10.

Kinderen en hun (groot)ouders zijn welkom voor o.a. de hilarische slapstick-voorstelling ‘Moenieworrienie’,  kunnen genieten van het beroemde vingerpoppetje Lejo in kerstmodus en kunnen wegdromen bij een voorstelling van de klassieker ‘De Kleine Prins’.

Vergeet zeker ook de filmvoorstellingen in de programmatie niet. O.a. ‘The Racer’, ‘Emma’ en ‘Mijn vader is een saucisse’ worden voor jou op groot scherm vertoond in de theaterzaal.

Dit jaar ziet de Cultuurmail (brochure) er een beetje anders uit. Aan de ene kant vind je het volledige aanbod van CC De Kruisboog, aan de andere zijde kan men het aanbod klassieke muziek ontdekken van Klassiek in de Kapel, partner van CC De Kruisboog. Twee cultuurvliegen in één klap dus! De brochure wordt via de post bedeeld in Tienen en omliggende gemeentes en is vanaf 30 augustus ’21 te verkrijgen in het cultuurcentrum.

Bob De Moor en Jurgen Delnaet vragen zich in hun voorstelling af: “Ist goed zo ja?” en daarop zeggen we: “nee, zo is het nog niet goed, want de namen hierboven zijn slechts een klein tipje van de sluier.” Het volledige is terug te vinden op www.dekruisboog.be.

Veilige cultuurbeleving

CC De Kruisboog garandeert iedereen een veilige cultuurbeleving. De geldende coronamaatregelen worden nauwgezet gevolgd

Praktisch

Tickets kunnen aangekocht worden op www.dekruisboog.be (aanschuiven in een lange wachtrij aan het ticketkantoor hoeft dus niet!). De verkoop van abonnementen voor dit seizoen start op zaterdag 11 september ‘21 om 09.00 uur via de website. De verkoop van losse tickets start op zaterdag 18 september ‘21 om 09.00 uur. Voor mensen die niet online kunnen bestellen of mensen met zeer specifieke vragen, is de ticketbalie uitzonderlijk open op deze twee zaterdagen van 09.00 tot 12.00 uur. Telefonische bestellingen van abonnementen worden pas aangenomen vanaf maandag 13 september ‘21 vanaf 08.30 uur en voor losse tickets vanaf maandag 20 september ’21 om 08.30 uur.

Contact