Bas Birker - je moeder

a5e5961e-5019-431c-a9da-a6c996caaa67.jpeg Zeven jaar geleden verruilde comedian Bas Birker Nederland voor Antwerpen. Hij sloeg er een Vlaamse schone aan de haak en ze kregen een dochter. Het Antwerps dialect heeft hij bijna onder de knie, maar leven in een multi-raciaal-gezin blijkt toch lastiger dan gedacht.

Kamperen voor een school, creatief boekhouden en sluiproutes zoeken om de wodca-controle te omzeilen, Bas heeft alles al geprobeerd om in te burgeren. Maar het blijft wringen.

In JE MOEDER! beseft Bas nog maar eens dat stappen wandelen is, terwijl wandelen eigenlijk lopen is, lopen rennen, een kop een tas en een tas een sacoche. Alsof hij het moet uitleggen aan een kind. Zijn kind. Een verknipt kind. Je blijft tenslotte de dochter van nenollander en JE MOEDER!

Nog nooit ging je zo graag JE MOEDER! Logisch ook. Want JE MOEDER! was nog nooit zo grappig.“Met zijn aanstekelijke joie de vivre zou deze comedian het grote publiek moeiteloos voor zich moeten kunnen winnen, met name de mensen die andere comedians te grof, te flauw of te belerend vinden.” De Standaard

"Met de letters van 'Bas Birker' kan je net niet 'Belachelijk Grappig' maken, maar het is wel zo." Bart Cannaerts

“Bas Birker heeft het allemaal: een goddelijk lijf, een scherpe geest en grappen waar je broek van afzakken. Ik kan maar één ding bedenken als ik hem bezig zie op een podium: smeerlap.” Begijn Le Bleu

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 7 april 2018 van 20.15 tot 21.45 uur

Waar

CC De Kruisboog - Theaterzaal

Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Prijs

€14 (Basistarief: 14,00 €; 55+,-26,groep: 13,00 €)